Bakade kesotekakor nu på morgonen, så gott och bra det blev. Dela på. 1 Augusti 2017 /. Sätt på ugnen på 225 grader. Blanda om och klicka ut 6 st på en plåt, platta till dom och kör sedan i 225 grader i 15 minuter. 15 minuter
Lägg bröden på en plåt med bakplåtspapper. Tänk på att alla ugn är olika. Sätt ugnen på200 grader. Strö över sesamfrö och grädda mitt i ugnen i cirka 20-25minuter
Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Om du vill ha något gott till kaffet efter maten så kan du värma ett chapatibröd, bre på lite smör, ha på lite socker och malen kardemumma och sedan vika ihop det och äta det som fikabröd
2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers). Rör ihop och sätt igång ugnen på200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel. Strö på linfrön och in i ugnen i ca 20-30 min. 2 dl glutenfria havregryn (jag kör alltid på Sempers)
Rulla till runda och jämna bollar som du lägger på en bakplåtspappersklädd plåt. 1sesamfrönSätt ugnen på200 grader. 1Häll upp degen på väl mjölat bakbord och dela den i 12 lika stora bitar. 1Grädda i mitten av ugnen cirka 15 minuter eller tills bröden fått fin färg
Låt jäsa ca 20 min. Grädda tills gyllenbruna på220 grader. 19 Feb. 17. 09. Tekakor. 0kommentarer. Nybakta tekakor till mellanmål eller som tillbehör till en soppa, är aldrig fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.