Toppa din köttfärslimpa med tomatsås och fördela skinka, champinjoner och mozzarellaost över. Blanda samman alla ingredienser till köttfärslimpan och tryck ut köttfärs i en ugnsfast form
Häll av vattnet och krydda med kryddorna och oljan. 16 potatisar 1 tsk grillkrydda 1 tsk oregano 1 msk matolja Ev lite salt ½ dl ströbrödSkär potatisen i tjockare klyftor och koka dem i 4 minuter. Lägg över på en smord form och ugnsbaka i 200 grader i ca 30 minuter
Strö över osten och toppa med skivad paprika. Fräs färsen smulig i en stekpanna med olja. Hacka samman vetemjöl, grahamsmjöl och smör till en smulig massa
Stek löken på medelhög värme tills den blivit blank och fin. Smaka av med tidigare använda kryddor. Tillsätt tomatkross, vitlökspulver, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.