Blanda tärnat smör med socker, havregryn, vetemjöl och salt hastigt till en smulig deg. Skiva dem och lägg i en smord pajform (smörj med lite av smöret innan du gör smuldegen)
Jag hade några goda äpplen till övers här hemma så dom fick bli basen till en mumsig äppelpaj. Smält smöret och blanda i det tillsammans med övriga ingredienser
Kanelig äppelpajmedkrispigt, halvknaprigt, halvmjukt täcke och massa vaniljsås till. Grundreceptet till den här ultimata äppelpajen kommer från en av de senaste numren av Amelia och det är såklart Jessica som har tagit fram det
Tillsätt mandlar och mixa lite till, men sluta medan det fortfarande finns små mandelbitar kvar. Blanda ner resten av havregrynen, sötning, vaniljpulver och salt
Hyvla smör med en osthyvel till tunna skivor, som täcker mjölblandningen. Blanda havregryn, mjöl och resten av sockret i en bunke och häll över äppelskivorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.