Smaka av med salt och peppar. Ta ur kassler och lök utan att få med alldeles för mycket "spad" häll i 1-2 msk vatten i pannan och riv ner ädelosten, vispa runt tills osten smält, rör då i creme fraiché, grädde och mjölk, låt puttra i 5 min, verkar det tunnt så rör du ut lite mjöl med vatten och blandar i
Fräs champinjoner, lök och vitlök i olivoljan och låt det bli färdigstekt på medelvärme. Låt koka på låg värme medan du kokar pastan och steker kycklingen
Smaka av med salt och vitpeppar. Servera med kokt ris och en sallad. Skär kassler och tomater i skivor. Skiva champinjonerna och skär bleksellerin i fina bitar
Smaka av såsen och salta lite om det behövs, gärna med Lawry's Seasoned Salt. Servera gärna medmed bandspagetti och en fräsch sallad, eller med ris och vitkålssallad (pizzasallad)
Har man bara crème fraiche, lite grädde och ost kan man trolla fram en krämigpastasås. Såsen är ganska krämig redan innan men det är det här sista momentet som verkligen kickar igång krämigheten på allvar
En krämigpastasåsmedbacon och champinjoner går fort att göra och uppskattas av hela familjen. Koka pastan enligt anvisningarna och rör sedan ner den i pastasåsen
Ös gärna på rejält med parmesanost, det gör det hela bara mer krämigt och gott, och för dom som gillar svartpeppar så kan herr M rekommendera att dra några rejäla drag med pepparkvarnen också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.