Koka pastan enligt anvisning på paketet. Linda en halv serranoskinka runt varje sparrisoch rosta dem i panna med olivolja tills de fått fin färg och mjuknat
Häll pastanoch grädden i en skål och lägg sparrisenochtomaterna ovanpå. Häll av vattnet från pastan i en sil men spola inte den i vatten utan häll den i den grädden och rör om
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomateroch en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Hacka löken och strimla de soltorkade tomaterna. Med inspiration från min gode väns sås i tidigare inlägg kommer här en enkel och supersmarrig pastarättmed liknande smaker
Hela körsbärstomater på burk är en av tre tomatvarianter i den krämiga tonfisksåsen. babyspenat, ruccola ochkörsbärstomater som jag ringlat lite olivolja och balsamico över, samt kryddat med svartpeppar och flingsalt
4 4 port pasta (gärna spirali) 150 g haricots verts 250 g körsbärstomater 400 g halloumiost 1 msk olja 1 dl vatten 130 g pesto basilika salt och peppar 65 g babyspenat Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.