Krämig fisksoppa med räkor
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st salladslökar
  • 2 st morötter
  • 1 st fänkål
  • 2 msk smör
  • 5 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vin
  • 2 dl vatten
  • 0.5 dl kycklingfond
  • 0.5 dl redning
  • 300 g torsk- och laxtärningar
  • salt och peppar
  • 500 g räkor med skal
  • fänkålsdill
  • 6 st salladslökar eller 1/2 purjolök 2 st morötter 1 st fänkål ca 175 g 2 msk smör 5 dl matlagningsgrädde 1 dl vin torrt vitt 2 dl vatten 0.5 dl kycklingfond 0.5 dl redning Maizena 300 g torsk- och laxtärningar salt och peppar 500 g räkor med skal Garnera med: fänkålsdill eller dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.