Koreansk laxtartar med pommes och het dipp
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Laxtartar500 g rå lax (Salma eller Fröya) 3 msk japansk soja 1 klyfta vitlök, riven 1 msk sesamolja 2 tsk strösocker 3 salladslökar, finstrimlad 0,5 kålrabbi, finhackad svartpeppar, nymalen
  • Topping10 rädisor, tunt skivade 25 g pinjenötter, rostade 4 äggulor 1 msk svarta sesamfrön, rostade 1 ask krasse, klippt
  • Het dipp2 dl majonnäs (av god kvalitet) 2 msk gochujang (eller 1 msk sriracha + 1 msk honung) 2 tsk sesamolja 1-2 krm vitvinsvinäger
  • Till servering900 g pommes frites

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.