Servera torskenmedkokt potatis, skirat smör, citronklyfta samt riven pepparrot och ev. Kokttorsk. lägg torskenmed lite skirat smör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar
det är så superenkelt att göra, man behöver inte stå och passa utan bara skjuts in i ugnen med alltihop och så är det klart medan man kanske hunnit plocka ur och fylla både tvätt- och diskmaskin under tiden
Värm en kastrull med lättsaltat vatten. Låt var och en salta och peppra efter egen smak. Skala potatisen och koka tills den är mjuk (ca 30 min). 4 st portionsbitar torsk
Fräs på grönsakerna hastigt och servera tillsammans medvitvinssåsenochtorsken. Torsk. (Koka upp lättsaltat vatten med lite citronsaft, några sockerbitar och en klick smör eller olja
Som tillbehör hade jag kokt potatis och ärtor, voila. Vääääldigt enkel rätt MEN jag föredrar absolut stekt fisk då den kokta har en tendens att bli alldeles för osalt
Slå såsen över fisken och servera medkokt potatis, ärtsallad och citronklyftor. Torsk. Lägg äggen i en kastrull och fyll på med vatten så att det precis täcker
Servera den panerade fisken medkokt potatis, blomkål och äggsås. Koka äggen hårdkokta. Vänd torskfiléerna först i mjölet, sedan i äggen och sist i ströbrödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.