Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 st citron
I onsdags skrev vi om skaldjurspasta och faktiskt så blir det skaldjur även idag, dock av den lite lyxigare och större sorten som lystrar till namnet hummer
Knäck klorna och ta ur köttet. Skär köttet i bitar och lägg tillbaka i skalen. Täck humrarna med örtsmöret och gratinera i övre delen av ugnen ca 10 min. rivet skal och saft av 1 citron. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 2 kokta humrar 100 g Arla® Svenskt Smör, rumstempererat 1 vitlöksklyfta rivet skal och saft av 1 citron 2 msk ströbröd, gärna japanskt panko 2 krm salt 1 krm peppar
Smält smöret och dra av kastrullen från värmen. Gratinerad hummer. Vispa äggulor, citronsaft, vatten, salt och peppar i en kastrull som står på medelvärme, eller i ett varmt vattenbad
12 tsk Bong Touch of Taste Hummerfond. 1smaka av med salt och svartpepparBlanda samman alla ingredienser och smaka av med salt, svartpeppar, fond och apelsinzest
Hummer är nyårsmaten framför andra, och även jag lyxade till med det på nyårsafton, som L och jag firade tämligen stillsamt här hemma tillsammans med TV och korsord
Sältan från hummernoch beskan från grapefrukten lirar väldigt bra med sötman från honungen. Ramslök är inte helt lätt att hitta, köpte min i somras och den går utmärkt att frysa in
Kokt svensk hummer med majonäs, pepparrot och tomatbröd. Jag var en av dessa som grymt imponerades av de sex finalisternas snabba handlag och totala koncentration när de under tidspress exekverade de mest fantastiska anrättningar
Ingefärsstekt hummer med blomkål och hasselnötterPortioner. salt och svartpeppar. Råstekt hummer. Råstekt hummer penslad med ingefära, blomkålspuré, picklad blomkål och äpple
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.