Hej och välkomna till min blogg. Här i bloggen skriver jag allt som händer i mitt liv och vad vi gör på dagarna, det handlar mycket om shopping,bakning, nageldesign och så klart om barnen
Hatten av för det receptet och välkommen underbara grillsäsong. Receptet fick jag av min arbetskamrat Karin när vi satt och åt lunch tillsammans i förra veckan
Den här underbara såsen med morötter, champinjoner och ajvar är en enkel och billig vardagsrätt. Idag tänkte jag faktiskt ta det lite lugnt med matlagandet och istället börja att julpynta huset inför adventshelgen
-) Jag fick mycket beröm för soppan och själv var jag jättenöjd med den. Veckan har med andra ord varit hektiskt med aktiviteter nästan varje dag och den är inte slut än
Det är gott med något sött efter maten men det behöver inte innebära massa socker och kalorier. Det går att få till goda och nyttiga efterrätter utan att behöva oroa sig för vikten
Jag har jobbat, varit en sväng till Stockholm och ägnat mig åt köksrenoveringen. Det senare går långsamt men säkert framåt och ni kommer att få ta del av lite bilder inom kort
Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj. De är mycket roade av matlagning och bakning, så det serveras alltid något riktigt läckert
Gör den här raw cheesecaken med blåbär och choklad och hasselnötsbotten. Med färska bär, nötter, choklad och kokosolja som ingredienser är det dessutom riktigt hälsosam njutning vi snackar om
Det var min äldsta dotters barndomskamrat och bästa vän Hilda som gifte sig med sin sambo Martin, och med lilla dottern Elisabet som söt och lite motsträvig brudnäbb
Klipp bacon och strimla purjolöken och fräs detta. Lägg kyckling, bacon och purjo i en smord ugnsform. Vispa ihop grädde, senap och fond, och häll över i formen
Blanda ingredienserna till pajdegen och tryck ut i en pajform, alt bred ut den färdiga smördegen. Hacka löken och paprikan i mindre bitar och bryn i stekpanna några minuter, fyll sedan det förgräddade pajskalet med denna "röra"
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.