-Skit också, ketchupen är slut. Mixa ketchupen slät i en matberedare eller med mixerstav. Koka upp och låt alltsammans sjuda ca 20 min 5 minuter. Låt ketchupen kallna ÄT 5 st mogna tomater
Att kokaegen saft är väldigt enkelt och kräver inte speciellt mycket jobb. Saft kan du koka på alla typer av bär och frukter och det går även bra att kombinera olika smaker för variationens skull
Jag vet egentligen inte vad jag sätta för rubrik på detta inlägg eftersom att det råder spekulationer över huruvida den palt som mormor alltid kokat åt oss verkligen är palt eller om det egentligen är kroppkakor
Jag har aldrig tidigare kokategen fond utan jag använder alltid köpt buljong och fonder. Låt koka i 20 minuter och sila sedan av skalen och låt vätskan koka ner till en tredjedel
Verkligen ett superenkelt recept på egen hemmagjord fikonmarmelad med bara några få ingredienser. Koka fikonen i blöttläggninsvattnet ca 10 minuter tills de är mjuka. Koka upp på låg värme och när purén kokat upp så fortsätt röra ständigt och tills den fått en tjock konsistens av marmelad i 10 minuter
Koka ca 10 minuter och häll sedan ner spenaten. Att äta mer grönt ligger helt klart i tiden. De vegetariska recepten på vår blogg har många läsare och jag hoppas verkligen att vi kan inspirera till ett grönare liv
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.