Knäckig äppelpaj med råkräm1Knäckigt pajskal150 g smör 1,5 dl strösocker 0,5 dl ljus sirap 0,5 dl vispgrädde 3 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 0,5 tsk bakpulver 0,5 tsk salt www.koket.se
Äppelpaj med havretäcke Det knäckiga havretäcket, som smakar som en knaprig kaka, kompletterar den lätt kanelsmakande, söta och mjuka, äppelfyllningen på ett alldeles utmärkt sätt Toves kök
Knäckig äppelpaj 100 g margarin alternativt smör. 12 dl vetemjöl. 11 dl havregryn mittkok.expressen.se
Världens godaste äppelsmulpaj Ingredienser Portioner. 6 ca 800 g äpplen 1 tsk kanel 2 tsk socker 1 krm flingsalt smör till formen Smul 125 g kallt smör 2 dl vetemjöl 1 dl havregryn 1 1/2 dl socker 1 1/2 tsk flingsalt Till servering vispad grädde vaniljsås glass Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5 www.ica.se
Camillas knäckiga blåbärspaj1Knäckig smuldeg175 g smör 2 dl strösocker 2 krm salt 3 dl havregryn 1,5 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 0,5 dl ljus sirap www.koket.se
Smulpaj med blandade bär 180 g vetemjöl (3 dl). 110 g vaniljsocker (1 msk). 145 g strösocker (½ dl) mittkok.expressen.se
Knäckig äppelpaj Fyllning8 äpplen (små eller 4 stora) 0,75 dl strösocker 2 msk farinsocker 3 tsk malen kanel 2 tsk malen kardemumma 4 msk potatismjöl (eller majsstärkelse) www.koket.se
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.