Den krispiga och salta botten i kombination med ett tjockt lager mjölkchokladtryffel är lika med MUMS =) Det är väl tur att det räcker med en liten minibit - sedan känner man sig nöjd
Finhacka de salta jordnötternaoch mandlarna, lägg i en liten skål och tillsätt jordnötssmöret. Rör runt tills chokladen blandat sig med de övriga ingredienserna
Låt stelna i kylskåp och skär upp. Smält choklad över vattenbad. 300 gr god mörk choklad. 2 dl salta jordnötter. 300 gr god mörk choklad. 2 dl salta jordnötter
Hacka jordnötterochchoklad. Med lite smak av kola ochchoklad. I väntan på att jag ska våga borra i Stig Lindberg tallrikarna så har jag bakat lite så jag har något att fylla mitt kakfat med
Häll på dadel/jordnötsröran och mixa lite lite. Häll upp i någon form och ställ in i frysen. Börja med att mixa 7 dadlar med två matskedar vatten, tills det blivit en pureé. Tillsätt sedan ca 1-1,5 dl saltade jordnötteroch mixa en snabbis, bara så de fördelar sig i dadelpureén. Mixa nu kokosmjölk (endast det feta lagret), 2 frysta bananer och önskad mängd kakao (jag tog ca 1,5 msk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.