Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Ta lite av smöret och smörj en rund form med löstagbar botten
Kladdkakamedmarshmallowsoch Mariannefluff Du behöver. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallowsoch sedan en klick Mariannefluff
Toppa med några marshmallowsoch skär ut en lång stav av kladdkakan. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande,lägg sedan på några marshmallowsoch sedan en stor klick marianne-fluff
Ställ kallt tills tryffeln stelnar helt och servera sedan med grädde, glass eller sorbet. Strö på jordnötter på den kalla kakan och häll tryffeln ovanpå
Här kommer den så himla goda kladdkakanmed mörk choklad ochmarshmallows jag bakade i tisdags. Har då just bakat ännu en ny variant av kladdkaka som just står och svalnar
Skär upp i bitar med en vass kniv efter önskad storlek. Strö över jordnötterochmarshmallows. Vispa ihop smör, vaniljsocker och strösocker, tillsätt den smälta chokladen och sen ett ägg i taget och vispa så det går ihop till en slät massa, sikta i vetemjölet
en ugnsplåt med bakplåtspapper. 12 dl Saltade och rostade jordnötter. 11-1½ dl MinimarshmallowsSmält chokladen i en skål över ett vattenbad. 1Tillsätt jordnötternaoch rör om. 1Tillsätt därefter minimarshmallows efter behag och rör om. 1När du sedan känner att "smeten" börjar lossna från skålen och blivit till en fastare konsistens, så plockar du bort skålen från vattenbadet och smeten är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.