Det finns oändligt många varianter på kladdig chokladkaka. Här är en som vi tycker är riktigt god. Det är favoriten Anna Bergenström som är upphovskvinna till receptet, och det är publicerat i boken "Annas kakbok"
Åt denna med lite laktosfri glass, jordnötter och hallon Snabb Chokladkaka/kladdkaka. 45I lördags gjorde jag en snabb chokladkaka till mig då sötsuget smög sig på. 45I lördags gjorde jag en snabb chokladkaka till mig då sötsuget smög sig på
Citron kladdkaka är så gott, nästan för gott. Man tänker citron-sur nej det är det inte. Man känner av syrliga smaken lite men ihop med grädde så är den fantastisk gott
Kladdkakan serveras med fördel kall med en klick grädde eller glass. Grädda kladdkakan mitt i ugnen på 175 grader i ca 30-35 minuter (kladdkakan ska fortfarande vara lite kladdig)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.