Nu har vi förstås inte fått någon större överdos av sol än i sommar, men vi ska väl hoppas att det vänder och att det blir både varmare och soligare igen, och då är det bra att vara förberedd
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkaka med smak av citron, kokos och blåbär
Vi hade tacos i helgen IGEN =) och jag brukar alltid göra mer än vad vi äter upp så från vad vi hade kvar tänkte jag göra en egen variant på en blandning av en ungersk rätt och lasagne
En väldoftande ochannorlunda köttfärssås som får smaka av de grönsaker som den tillagas med och oregano samt lite balsamvinäger, vitlök och massor av kärlek
Nougaten, även den från Odense Marcipan, hyvlade jag av med potatisskalare. Nougatsåsen hade jag kunnat ha med mig varje dag och trycka i mig när jag känner mig låg
Som tillbehör stekte jag tjocka skivor av blomkål i smör och gjorde ett lite annorlunda vitlökssmör. Bilden nedan är inte på Åsenfår och inte heller från Huså, utan från en av mina resor i Sörmland
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.