Kirsen är inte bara ogräs!!
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 dl grovt rågmjöl, 1 dl linfrö, 1 dl havrekli och 1½ dl solroskärnor i
  • 4 dl vatten
  • ½ pkt jäst utrört i 1½ dl ljummet vatten (anpassas till hur blöt kirskålen är)
  • 2 dl hackad kirskål
  • 2 tsk salt
  • 10 - 12 dl vetemjöl (anpassas till totala mängden vätska)
  • 10 minuter Spruta in vatten alt häll
  • ½ dl i en ugnspanna
  • 200 grader Grädda ytterligare
  • 30 min Innertemp
  • 97-98 grader och brödet ska ha fått fin färg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.