Här i stan finns tråkigt nog inte utrymme för en sådan, på vår mikroskopiska radhustomt. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Då måste du bara testa de här busenkla chokladdoppade lakritsmandlarna (gillar du inte lakrits, är det bara att skippa det såklart), som ärintebaraär så simpla att göra utan också helt vansinnigt goda
Det ärdärför du bara kan använda äkta grädde som surnat som gräddfil/creme fraishe. Man tar bara en del av den feta grädden och låter resten vara vatten eller mjölk – vad vet jag
Ja det är ”true” att sluta köpa färdiga klyftpotatis och göra sina egna. Ös smörhelvetet över ryggbiffen med en sked hela tiden under stekningen och stek för helvete inte för länge
Danskarna ärinte rädda för fett. Så fick jag syn på ett härligt recept på torsk. Jag upplever det som att danskarna inte har låtit sig bli skrämda av fettsnåla råd precis som fransmännen
Här ekar det tomt känner jag. Har inte riktigt hunnit lista ut det än. Denna gråa torsdag vaknade jag upp i en varm famn, tyvärr behövde vi gå upp då han skulle till skolan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.