Kesoplättar är perfekta som mellanmål då de är nyttiga och rika på protein. Det som förvånade mig första gången jag provade dessa var att de smakade precis som plättar
Godmorgon. Dagen började sisådär. Idag skulle jag få sova ut på morgonen, det var planen iaf tills dess att min kära dotter bestämde sig för att komma ner och väcka mig
Vill göra dessa goda kesoplättar, men då ska jag nog ha grekisk yoghurt, räkor, rödlök och stenbitsrom till dem, istället för det traditionella sylten och grädden
Lätt som en plätt att göra dessa godingar. Kesoplättar. Ingredienser 1 portion – (2-4 plättar). 1 ägg100 gram keso (1/2 liten burk)0,75 msk fiberhuskEn nypa salt
Jag har läst på många ställen om kesoplättar. I lördags när jag sprang långpass med Susanne och Sören hade vi energi-mys-paus och Susanne hade kesoplättar med sig
Kesoplättar i ugn 12 st. Det här mina damer och herrar är ett mycket gott och lätt recept som jag tidigare lagt upp här, men det som skiljer de åt är att jag gjort dessa i ugnen istället för i stekpannan
Kesoplättar har jag ätit förut men då stekte jag dem i stekpanna och eftersom det inte finns mycket som är tråkigare än att steka pannkakor var jag snabb att prova tipset om att tillaga dem i ugnen
Här följer det otroligt populära recept på Kesoplättar som alla bloggar om. För en lite lyxigare variant kan du servera dina kesoplättar med räkor, creme fraiche, rom samt rödlök alternativt en god räkröra eller rökt lax
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.