Idag har jag äntligen gjort något jag funderat på länge , egen kebabpå nötfärs. Kebab. Det blev helt ok men nästa gång ska jag nog göra på blandfärs för det blev en aningen torrt på bara nötfärs
I söndags tog jag fram en älgköttbit som jag skulle göra rostbiff på. Jag gned in den med vitlökspulver, svartpeppar (mycke), salt, timjan, den masserade jag in ordentligt
Grillspett600 g fläskkarré, benfri i bit 2 chorizokorvar, tunt skivade 0,25 spetskål, skuret i grova bitar 2-3 dl barbequesås smör, till stekning olja, till pensling salt svartpeppar, nymalen
Sikrom på blinie av aubergine medtillbehör – ett experiment med lyckad utgång. Denna dag hade jag hjälp av Ricky i köket som fixade med rivandet och såg påmedan jag drack vin vid spisen
Krydda ordentligt med spiskummin, grovmalen svartpeppar och havssalt. KebabPå Linas Vis. Älskar kebab. Så tiden på kokning kan nog variera beroende på kött
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.