Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Kassler, ris och ananas är en perfekt kombination tycker jag, och rör vi ihop allt i en gratäng med en touch av curry blir det en riktigt god glutenfri vardagsmiddag, smaklig måltid
skär ner kasslern i tunna skivor ca. konserverade ananas ringar. 1000 g kassler1 stor burk konserverade ananas ringar3-4 dl grädde1,5 msk dragon3 msk chillisåsmatris till 6 peroner1. skär ner kasslern i tunna skivor ca 1/2 cm tjocka, häll över ananasen i ett durkslag och låt den rinna av. lägg 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form. häll över annanasen och kasslerna och gratiners i ugnen ca 20 min. 1000 g kassler. 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form
Lägg i en form och häll kokosmjölk och ananassaft över kasslern. Krydda med lite peppar. Skiva upp 6 skivor kassler och lägg en ananas skiva mellan varje kasslerskiva. In i ugnen i ca 25-30 min 6 skivor kassler. 6 skivor ananas. Saft från 1 burk ananas (565 g)
Stek kasslern i olja på medelhög värme tills den fått färg. Kassler tycker jag kan va väldigt gott ibland och går även väldigt snabbt, det här är klart samtidigt som riset
Sänk värmen något och stek ananasen och lägg dem på kasslerskivorna. Stek kasslern hastigt i het panna så den får lite stekyta lägg dem i ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.