Igår lovade jag er recept på min favoritsallad just nu, och den är inspirerad lite smått av karibien skulle man kunna säga. Passar perfekt dessa tider när termometern visar över 30 grader, eller hur? ;-)
En köttbit på grillen, denna goda sallad sedan är middagen kirrad!
Denna krämigasallad testade vi till grillen i veckan. 400 g250 g haricot verts1 silverlök eller två mindre knipplökar1 vitlöksklyfta2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkade tomatersalt, svartpepparGÖR SÅ HÄRHäll av kronärtskockorna och låt dem rinna av, dela dem i mindre bitar. 1 silverlök eller. 2 dl smetana eller fet creme fraichedrygt 2 msk crème av soltorkade tomatersalt, svartpeppar
Märkligt, eller hur. Särskilt mormors. Faktiskt så gott att vi kallade rätten för "mormors specialare". Men trots att jag som vuxen följer mormors anvisningar till punkt och pricka, smakar det aldrig riktigt lika bra
För hur mycket jag än älskar höstens och vinterns soppor och grytor så är det bra härligt med en matig sallad till middag, något jag sällan blir sugen på när graderna sjunker under nollan
Här kommer en sallad med stekta skivor av köttbiten. Lägg upp sallad, tomat och lök på ett fat. 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé. 1 påse blandad sallad. 600 g fläskytterfilé eller fläskfilé. 1 påse blandad sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.