Kantarellsoppa med pilgrimsmusslor, bacon och friterad purjo
Stinas Mat & Prat
Stinas Mat & Prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kantarellsoppa med pilgrimsmusslor, bacon och friterad purjo
  • 1 september, 2016 20 januari, 2018av Stina Karlsson
  • 2 nävar kantareller (eller mer) ?
  • 1/3 gul lök
  • 1/2 purjolök (typ)
  • 1 msk smör att steka i
  • 1/2 tärning med grönsaksbuljong eller egen grönsaksfond
  • 1 1/2 dl vatten, om du har gjort egen fond så ta lite mindre eller inget vatten.
  • Creme Bonjour Kantarellost
  • 1 pkt bacon
  • Rapsolja till fritering
  • 4 pilgrimsmusslor 1 1/2 – 2 dl vitt vin
  • grädde efter behag, tror jag hade 1 till en och halv dl?
  • Publicerad 2016-09-01Totalt 45M

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.