Lägg i den hackade löken och stek tillsammans med den röda curryn på låg värme tills löken är mjuk. De röda linserna som jag har använt i receptet är lite av en favorit
Avsluta med att ta upp degen på mjölat bakbord och knåda till en slät deg. Naturligt glutenfria mjölsorter suger åt sig mer vätska – därför är det klokt att börja med den lägre mängden mjöl
Tefflimpa som bikarbonatsbröd med saftig och hållbar konsistens. Bikarbonatsbröd ska inte jäsa men behöver något typ av syra i smeten (ofta filmjölk men jag har använt äppelcidervinäger) för att bilda luftighet tillsammans med bikarbonatet
Advent är snart här och jag börjar längta efter att få njuta lite av chaikryddan = pepparkakssmaken. Jag gör alltid extra mycket och förvara i en burk så jag kan njuta av den fantastiska kryddan många gånger
Smörj och bröa en form med mjölk fritt margarin och glutenfritt ströbröd. Klä en muffinsplåt med muffinsformar, du kan gärna spruta eller pensla lite olja i formerna så degen inte fastnat
Med dessa goda hälsosmarta och smakrika bollar önskar jag er en riktigt fin PÅSK. Jag älskar dessa bollar i alla dess smaker och former, just till denna helg och påsk så blev det jordnötssmak och chokladsmak
Dessa produkter använde jag för att göra mitt sockerfria chokladgodis med nötter och torkade bär (förutom kokosflingorna och rålakritspulvret, där ångrade jag mig i sista sekunden)
Får jag lov att bjuda på hallonmuffins utan vetemjöl, socker och mjölk. Perfekt som mellanmål, innan eller efter träning och så klart till en kopp kaffe eller the
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.