Okej, jag måste börja med det uppenbara. att ta en aptitretande bild på en linsgryta är ungefär lika lätt som att få min veggostrejkare till pappa att smaka på den – Aint gonna happen (säg det med en rejäl sydstatardialekt för bästa effekt)
Kaneldoftande Granola med torkad frukt5 dl rågflingor5 dl havregryn1 påse hasselnötter2 dl solroskärnor2 dl kokosflingor1 dl linfrö3 msk kanel1 dl råsocker ( kan uteslutas om man vill ha mindre söt)1 dl honung1 dl flytande smör och rapsolja1 dl vattentorkad frukt jag hade gojibär torkade äpplen och aprikoser samt russinBlanda alla torra ingredienser i en bunke
Jag skulle kunna äta våfflor/pannkakor i stort sett varje dag (vilket jag nästan gör också). Men i och med mitt nyförvärv är suget och experimentslusten just nu extra stort
Hösten innebär för min del ofta att ta hand om gigantiska mängder äpplen. Vissa år slår det förstås fel och man får knappt ihop till en endaste äppelkaka, men väldigt ofta dignar alla våra olika äppelträd av frukt som dels förvandlas till must på Äppelfabriken på Ekerö, dels blir till mos, dricka, äppelkakor och allt möjligt annat
Idag tänkte jag bjuda er på en härlig söndagsmiddag, den allra, allra sista för i år. Och jag lovar att det är det sista pumpareceptet för i år också, haha
Fjärilskotlett på kaneldoftande grönsaksbädd. Hej igen. Hoppas ni haft en mysig fjärde advent. Nu är vi hemkomna igen från barnens farfar och hans sambo där vi har spenderat vår sista advent för detta året
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.