Experimentet att baka kanelbullarpåvildjäst föll väl ut. Jag tyckte kanske bullarna var lite torra andra dagen, men Lisa säger att kanelbullar per definition är lite torra andra dagen
Jag hade nog faktiskt missat den om det inte var för att jag gick förbi Pressbyrån otaliga gånger igår och utanför varje butik var det reklam för kanelbullar och kanelbullens dag
Kavla ut degen och bre på önskad mängd kanelfyllning. Forma dina bullar på önskat sätt (snäcka eller knut) och lägg dem på plåt med bak papper eller silikon duk
Blanda ihop smör, kanel och sockret till en fyllning och bred massan jämt på degen. Plasera din bulle i en lätt smörad mugg och ha på pärlsockret ( kan gå med vanligt socker)
Antingen testar man att grädda kanelbullarnapå ett nytt vis eller så kan man testa en ny fyllning. Bara för att det är kanelbullens dag idag behöver man ju inte äta just kanelbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.