Gratänger med fläskytterfilé är perfekt vardagsmat och den här varianten är kryddad med bl. Det man kan tänka på är att inte salta den lika mycket som fläskfilé eftersom den ofta är insprutad/marinerad med saltlösning
Ni blandar helt enkelt mangochutneymed röd currypasta, ljus soja och zest från lime. Det viktiga är att ni serverar quesadillasen tillsammans med er röd curry kryddade mangochutney vid sidan om också
En god paj med smak av curry, mangochutneyoch äpple. Hacka lök, vitlök, skär paprika och äpple och stek i lite olja och krydda medcurry, salt och peppar
Chutneyn smakar bäst om den får stå och mogna ett par veckor. Rör om då och då. Skär eller klipp aprikoserna i små bitar samt blötlägg dem i vatten över natten
Smaka av med salt, peppar och ev lite mer honung. Har som sagt blivit en del rabarber i år och då jag lessnat lite på både paj och saft så ville jag testa något nytt och sprang då på detta recept och bestämde mig för att testa
Förmedlatmed vänliga matglada hälsningar genom Katinkas Kitchen. Man kan även göra en tomatversion av den nya sommarfavoriten mangochutneysås, som vi kommer fortsätta njuta av inpå hösten och vintern till fläsk och annat kött bland annat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.