Med alkoholfri päroncider som obligatorisk dryck till. Det är ingen dag jag har stenkoll på, men när jag såg en notis om den igår blev jag genast sugen på mammas smörgåstårta
Blanda detta i en skål tillsammans med crème fraiche och smaka av med salt och peppar. Lägg sedan på tre skivor bröd till och gör om processen med pestofyllning, bröd och fetaost och paprikafyllningen tills det är tre brödskivor kvar på toppen
Lägg bullen i den väl smorda formen och se till att den går ut mot kanten ordentligt. Låt smörgåstårtan stå övertäckt i kylen minst ett par timmar innan den ska serveras
Blanda ingredienserna till fyllningen. Gör en smörgåstårta med rökt renstek Smörgåstårta på italienskt vis Ingredienser 8 portioner 6 halvor Polarkaka Fyllning
Hacka räkor och kräftstjärtar, spara några hela till garnering. Tillsätt pepparrot, dill och gräslök. 1Dekoration50 g röd stenbitsrom dill rödlökBlanda margarin med smulad kavring till en deg
Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. 1Grädda i mitten av ugnen i 20–30 minuter eller tills bakverken fått fin färg och blivit lätta och höga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.