Köttfärsbiffar med blomkål och broccoli
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 skiva vitt bröd
  • 0.5 dl vatten
  • 250 g blandfärs
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 st schalottenlök
  • 0.5 st ägg
  • smör
  • 1.5 dl vatten
  • 0.5 msk kalvfond
  • 1 msk redning
  • 0.5 dl matlagningsgrädde
  • salt och peppar
  • soja
  • potatis
  • 1 skiva vitt bröd 0.5 dl vatten 250 g blandfärs 0.5 tsk salt 1 krm svartpeppar 0.5 st schalottenlök 0.5 st ägg smör till stekning Sås: 1.5 dl vatten 0.5 msk kalvfond konc. 1 msk redning mörk 0.5 dl matlagningsgrädde salt och peppar soja Servera med: potatis blomkål och broccoli

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.