Köttbullarna behöver inte vara alldeles klara när man lägger dem i såsen, med ett lock över stekpannan så blir de ganska snabbt färdiga av värmen från såsen
Krydda med lite salt,peppar lite lite dragon e gott. Servera med potatis o lingon. 1 ägg (att binda fast smeten med). 1 ägg (att binda fast smeten med)
Smaksätt med ketchup, såsfärg, salt och vitpeppar. Köttbullar, brunsås och kokt potatis och en riktigt svensk klassiker och något jag också oftast väljer ute på restaurang om jag äter på en klassisk svensk restaurang där denna rätten finns
Servera köttbullarnamedbrunsåsen, kokt potatis, lingonsylt och saltgurka. Rulla köttbullar av färsen, blöta händerna innan du rullar så går det lättare att få dem jämna
Jag gjorde köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt och då alla barnen ansåg att mina var sååå mycket godare än deras pappas så vågar jag ju dela med mig av recepten till er
Ingredienser till italienska köttbullarmedbrunsås. Värm en stekpanna tillsammans med lite olja. italienska köttbullar gjorda av lammfärs i en ny metod samt brunsås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.