4 4 kokta rödbetor 1/2 dl hackad inlagd gurka eller bostongurka 2 dl smetana flingsalt med jod svartpeppar Till servering köttbulle (för en helt vegetarisk rätt välj vegetariskt serveringsalternativ) Lägg till i inköpslistan
Blanda i apelsinbitar och granatäpple i salladen, toppa medfikon, rostade valnötteroch flingsalt. Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna på medelvärme
Blanda olja och vinäger, smaka av med salt och peppar och vänd ner alla ingredienser utom osten. Skala apelsinerna med en kniv så att fruktköttet blir synligt
Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Dela fikonen i klyftor och arrangera på ett ugnsfast fat. Strö över lite flingsalt och ställ åt sidan. Riv eller hyvla osten över fikonen, ringla över honung och ställ in i ugnen tills allt får fin färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.