Häll upp i ischokladformar och ställ kallt. Receptet var med i Expressens LCHF-tidning november. Lägg tinade hallon i en kastrull och hetta upp dem till sylt konsistens, mixa med mixerstav
Klä en brödform, cirka 10 x 30 centimeter, med bakplåtspapper som går upp på kanterna. Vispa ihop grädde, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och smör i en kastrull, koka upp och låt sjuda på medelvärme tills kolasmeten når en temperatur på 122 grader eller klarar kulprov, se ruta
Här kommer de nu med en annan frosting. Denna frosting av Mocha Spread med bitar av små kaffebönor från Lidl, gjorde sig verkligen o cuppisarna blev Mer än bara Mumma
Häromdagen gjorde jag ischoklad, en del av den spetsade jag med whisky. Jag håller på med det sista julstöket, saffranspannacotta, räkpaj och stuvad grönkål
Nåväl, när årets ischoklad skulle tillverkas idag var det helt klart denna nya kärlek jag kände för att blanda i, även om konfekten näppeligen kan kvala in som nyttig
Lägg i kokosoljan och låt smälta ihop. 47Ikväll skulle Anton göra ischoklad. Ca en halv burk kokosolja, ca 100 ml (vi hade en sån här burk). 47Ikväll skulle Anton göra ischoklad
Ischoklad på mjölkchoklad och kokosoljamed rostade hasselnötter och flingsalt. Ischokladen fick fin smak av kokosoljan Cocosa som jag hittade på Astrid och aporna i Malmö
Julköttbullar för mig är de som innehåller kryddpeppar men självklart kan dessa smaksättas på annat sätt också, exempelvis med lite finhackad ansjovis + anjovisspad eller kanske med vitlök och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.