Skala och skiva potatis och lök. Varva i en form och krydda med salt och peppar mellan varven. Koka upp crème fraiche, mjölk och grädde och pressa i vitlöken
Alltså vitlök, går det att tröttna på. Svaret måste vara nej. Här hemma gör vi det i alla fall inte. Dessa vitlökspotatisar fann jag hos Bambi och de är farligt goda
1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Skala och skiva potatis och lök i tunna skivor. Om du använder matberedare så ta den tunnaste skivan, ca 2 mm tjocka skivor
Sätt ugnen på 200 grader. . Skala potatisarna och löken och skiva tunt, råstek i stekpanna med lite smör i 10 minuter, vänd om hela tiden, strö över finhackad rosmarin, salta och peppra
Jag tyckte faktiskt att den här blev riktigt sådär krämig som man vill ha en gratäng och det jag lärt mig från förr är att man aldrig ska lita på tiden som står i recepten, det tar mycket längre tid än vad man räknat med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.