Lägg auberginerna i en sil och spola av. Lös upp sockret med vinägern och häll det på caponatan. Detta gör man för att få bort det beska på auberginerna
En caponata kan sägas vara Siciliens svar på den sydfranska grönsaksröran ratatouille. Caponata innehåller oftast aubergine, därtill tomat, vitlök, lök, olivolja och en skvätt vinäger
Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Och röran rör man snabbt ihop. När jag började språka med min bästa mattokiga väninna visade det sig att hon sett just samma program och blivit lika förtjust i pajen som jag - ja då var det ju bara att prova att också göra den
Fyll aubergine med quornfärsröran och toppa med riven ost. Halvera aubergine och gröp ur fruktköttet. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine. 6-8 champinjoner. Gratinerad aubergine med quornfärs (ca 4 portioner). 2 aubergine 1/2 gul lök. 6-8 champinjoner 200 g quornfärs
1 kg aubergine ½ dl olivolja salt & peppar 250 g mozzarellaost, skiva 100 g parmesanost, riv Tomatsås. - Läs hela inlägget här 4 portioner. 1 kg aubergine
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.