Men så har det ju blivit några koppar äkta Grekiskt kaffe på ett Kafenion ett antal gånger också. Sen ett halvår tillbaks så äterjag inget kaffebröd med mjöl längre
Efter önskemål kommer nu en steg för steg beskrivning på hur jag gör pioner i sockerpasta. Jag har fotat under arbetets gång med min telefon så bilderna är inte de bästa
Inte så ofta jag har serverat det här på bloggen. Jag har inte smakat på rätten. Så här gör jag. Å andra sidan har vi "hunnit" med att prata och planeraen sjuhelsikes massa och det känns så himla bra, så inget ont som inte har något gott med sig
Sprid ut smeten i ett tunt lager på bakplåtspappret. Svisch sa det, för varkenjageller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och seneftermiddagen också, häpp
Jag glömde förstås oliverna på kortet, så de kom med på tallrikensen. Det finns många olika förslag på en sallad Nicoise och i dag provade jag att göra min variant
För att få lite spänst i degenvänderjag ihop den några gångerunderjäsningen. Tryck försiktigt med finger i degen – om den inte omedelbart fjädrar tillbaka har den jäst klart
Vi hade sannolikt inte prövat detta om ugnenfungerat, så det för också med sig positiva saker. Jag har enKitchenAid Professional här hemma, och har definitivt inte behov av två köksmaskiner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.