Jag blev dessutom gravid någon gång i våras och det tillsammans med en fyraåring, ny tjänst på jobbet och en dator som är seg så har allt vad bloggande heter prioriterats bort
Så länge det är hemgjort och gott går det mesta ner. Är det bra så är det bra. Det härär bra. 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott. 1 citrongräs 3-4 cm ingefära. 0,5 salt citron (går att byta mot just salt och citron men det blir inte lika gott
När man äter mycket lagad mat som jag gjort i sommar, måste bukspottkörteln producera enzymer för att spjälka maten man äter, eftersom att lagad mat inte innehåller några aktiva enzymer
Svisch sa det, för varken jag eller Mr C kunde motstå den här godsaken, det räckte liksom inte bara med en bit, nope här moffade vi i oss både till eftermiddagsfikat och sen efter middagen också, häpp
Jag citerar Karin Ahlborg. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur det som i butikerna stolt kallas grädde inteär annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
I mitt tycke och smak - så som det blir närjag står i köket. Ja, jag snackar om panerad torsk. Inte bara godare än den klassiska paneringen - dessutom näringsrikare
Jag skulle inte dra mig för att kalla rätten för elegant. Bilden gör verkligen inte fisken rättvisa. jag vet, fortfarande dålig planering, det är en sådan vecka helt enkelt)
Jagärinte någon löpare direkt och hade det inte varit för min väninna Jessica lurat med mig på tjejmilen nu två år i rad, så hade jag aldrig sprungit så här långt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.