Så här är ett vermontiskt recept på två luftiga rågbröd. Smörj två avlånga formar. Knåda inte degenför mycket utan, bara forma två limpor och lägg i formarna
Faktiskt en av mina favoriter också. Köttfärssås och spagetti är ju en favorit i många barnfamiljer. men nuförtiden så får den gifta sig med goda alternativ till pasta såsom algnudlar, zucchini eller som idag snabbförvälld vitkål
Den här storfavoriten tog hem en jordskredsseger med fyra gånger fler besökare än tvåan. Nu när ett nytt år har börjat så tänkte jag att jag skulle sammanställa ERA favoriterfrån förra året
Vitt bröd med en klick färdigköpt isahavsröra, två skivor avocado och några av benen från krabban. Gratinerad krabba4 kokta krabbor fyllning köttet från de 4 krabborna 6 schalottenlökar, hackad 1,5 l svamp kantareller och champinjoner 4 msk smör eller margarin 2 msk vetemjöl 1 msk konjak 5 dl grädde 0,5 tsk salt 1 krm vitpeppar Gratinering. Champagnen kom från Pommery POP Earth (284 kr på en Finlandsfärja)
Här är länken från dagens sändning. Vad sägs om att lägga till halstrad lax, ingefära, chili, soja, sesam och lime till det traditionella påskbordet i år
I helgen var jag i Santa Margherita i Ligurien. De flesta som följer min andra blogg vet redan om det, men om det finns någon här som är intresserad, så kan ni läsa om det här
Den som tror att en Crock Pot – slow cooker – mest är till för vintriga grytor kan tänka om. Crock Pot är utmärkt till så mycket mer, som den här härliga strimlade biffen, som påminner om de härliga rätter du kan få på en mongolisk restaurang
Boken är oerhört inspirerande, och jag måste konstatera att de två första recepten vi prövat var så lyckade att mina förväntningar på resterande recept är minst sagt höga
Fläskkotletter, vitt vin, två sorters senap och grädde. Framåt lunchtid återkom plötsligt både aptiten och inspirationen, den senare efter att jag ägnat en god stund åt att bläddra i Nigel Slaters Kitchen Diaries, som jag införskaffade redan förrförra hösten, men inte tittat i så mycket som jag kanske borde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.