En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem
Hela förra sommaren körde jag med mingrillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men iår gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag bakade jag årets första lussebullar. Eftersom jag tycker att det receptet jag brukar använda blirväldigt bra så vill jag såklart dela med mig av det
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillarverkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
)Då socker och ägg vispatsvitt och luftigt, siktar du succesivt ned mjölblandningeni smeten, medan du med ena handen försiktigt vänder smeten samman, och för inmjölblandningeni smeten – akta så luften ej går ur
Det är alltidlika spännande att ta en titt på bloggens statistiki slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsreceptilistan, det beror förmodligen på att jag ofta delar minabakningsreceptibakningsgrupper på facebook
Häll i de krossade tomaterna, buljongtärningen och vattnet. Igår ägnade vi hela dagen åt att pyssla i köket och bara roa oss med sådant vi tyckte lockade, vilket blev en liten smygstart på julen
Årets näst sista dag och jag blirlitesentimental när jag tänker tillbaka på året som gått. Stor fokus har legat på mitt företag Add Ice cream som är något av det mest utvecklande jag gjort
Och så innehåller den tomater också, vilket är grönsaker, men de fårslinka med lite obemärkt. De senaste veckorna har viätit den här snabba maträtten flera gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.