Marockansk gryta med märgpipa från Malma Gård ochhurmycket kryddor som helst. Det är en härlig känsla att laga mat med produkter som kommer från en gård i närheten, där det är enkelt att själv få se och uppleva hur djuren har det på gården
Det är dags att gå till botten med hur det ligger till och därför har jag gjort ett utförligt experiment samt en grundlig undersökning av havregrynssortimentet ute i butikerna
Ha i babyspenaten och broccolin, så mycket som du vill/tycker om. Ikväll fick det bli en god och enkel ostig pastarätt till middag Tycker det är så himla gott med ostiga pastasåser
Den mest omtvistade frågan är huruvida det ingick tomatprodukter eller inte. Det är tur att jag numera bara äter vegetariskt (falsk) stroganoff så att jag slipper blanda mig i debatten om vad som är rätt och fel
Det här grundreceptet innehåller en hel del ägg, så om du vill göra det veganskt så rekommenderar jag dig att kanske smula sönder lite silkestofu och blanda ner istället tillsammans med lite extra maizena i dressingen för konsistensen
Det är lite ”lättare” och när det är varmt ute så vill man inte alltid äta varm mat. ) och fylla dom med en massa god sallad så blir dom riktigt mättande också
Här är recept till mycket goda och mättande vegetariska biffar. salt och kryddor efter smak (jag tog örtkryddsblandning med bl a rosmarin, basilika, persilja, senapsfrö och lök)
Flera av er har önskat mer vegetarisk mat och jag älskar verkligen det vegetarisk alternativet. Lasagne gå att variera i det oändliga och här kommer en smarrig vegetarisk sådan
Vill du göra muffinsen helt vegan byter du yoghurten mot sojayoghurtoch get/fårosten mot tofu. Tillsätt ev en gnutta vatten till om det verkar alltför torrt - kan variera lite beroende på vilken yoghurt man använder
Det har blivit mycket pesto den senaste tiden men nu ska jag hejda mig lite grand. Jag gillar vegetarisktoch lägger gärna tid på det och sen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.