Nedan visar jag hur jag gör, denna gång är det en fyrkantig tårta, menmetoden är exakt den samma meden rund tårta, bara lite enklare då du slipper hörnen
En av de vanligaste frågorna jag får är hur man gör en chiapudding. Därför tänkte jag ägna dagens inlägg åt att dela alla mina tips och råd så att du kan lyckasmedden perfekta chiapuddingen
Här kommer några tips på hurdulyckasmedknäcken. Ta en betydligt mycket större kastrull än du tror dig behöva eftersom knäckendubblerar sin volym när den börjar koka
Det absolut snyggaste resultatet blir nog om du låter varje blomblad halvtorka i runda former innan de fästs på blomman men jag har oftast inte det tålamodet (vill bli färdig fort) För utseendets skull är det nog även bra att använda sig av floristtråd för att hålla i och hänga upp och ner men inget jag provat
Bröd bakat med surdeg är ju så mycket nyttigare och hållbarare än de bröd vi hittar i butikshyllorna, inplastade och bakade medindustiell turbojäst och proppade medkonserveringsämnen
Beror på hurdu vill ha konsistensen på potatisen i gratängen. Efter andra varvningen lök och potatis täck medriven ost (ev vitlök, jag hoppar över den helt)
Som du kan se på bilden nedan är den inte riktigt höjd och den höll heller inte vid detta stadie… Det är ju tyvärr så med bakning och temperatur, att det är alltid lite olika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.