Torka kycklingfileernamed hushållspapper och dela dem. med extra grädde för att få mer sås. bacon. Stek dem ilite olja (alt kokosolja) så att fileerna får färg
IngredienserPortioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Tillservering 1/2 kruka persiljaris sallad Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Börja med att lägga kycklingklubbornai en stor ugnsform. Kärna ur paprikorna och dela imindrebitar. Tvätta potatisen men behåll skalet på och dela den i hälften på längden, lägg dem i formen medkycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.