Hjortfärsbiffar, Potatismos, Trattkantarellsås och grönsaker. Hjortfärsbiffar500g Hjortfärs1 liten gul lök1 msk torkad rosmarin2 msk dijonsenap0,5 dl gräddeett litet ägg (eller ett halvt)2 msk ströbrödsalt och pepparRiv löken och bryn i smör tillsammans med rosmarin
Idag var min första dag på min föräldrraledighet. Jobbade sista dagen igår. Ska bli riktigt skönt att kunna ta det lugnt dom sista tre veckorna innan det är dags att föda
Blanda färsen med ägg, salt, peppar, pressad vitlök. Forma 12 jämnstora biffar. Mosa fetaost och blanda med de strimlade tomaterna, lite svartpeppar och timjan, för att det ska hålla ihop tillsätt lite "tomatolja" + olja och fördela på 6 av biffarna, men lägg inte ostblandningen enda ut i kanten
Hjortfärsbiffar. Franska hjortfärsbiffar 4-6 personer. Hjortfärs är ett magert kött och därför blandade jag ut med fläskfärs för att få saftigare biffar
För 6 personer. Ingredienser. 800 g Hjortfärs 1 ägg2 vitlöksklyftorca 2 tsk salt2 krm svartpeppar + lite till ostblandningen6 soltorkade tomater i olja, finstrimlade/hackade1-2 msk färsk timjan, finhackadNågra droppar olja från tomatburken125 g fetaost1 tsk olja vid behov till fetaostfyllningen
Något sent kommer här ett recept på förra lördagens middag. Efter en hel dag på språng mellan olika roliga aktiviteter, artistuppträdande och hemmamatch för stadens hockeylag smakade det gott med
Hjortfärsbiffar. / Anki och Håkan Hjortfärsbiffar. Från att vi innan har tjatat oss blå i huvudet om hur sällan som det lagas till färs i det Mårtenssonska köket, så slänger vi plötsligt upp två färsmiddagar på raken
Couscous med hjortfärsbiffar, äppeltsatsiki och tabouleh. Jag tittar inte särskilt ofta på "Halv åtta hos mig" men jag har förstått att det är väldigt populärt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.