Skala lök och vitlök. Skiva löken och hacka vitlöken. Bryn köttet i smöret några minuter. Tillsätt salt. Tillsätt lök, vitlök, paprikapulver och kummin
Mot slutet kan man täcka med aluminiumfolie så dom inteblir brända. Bäst blir det förstås om man har tillgångtill en klot grill och då gäller indirektgrillning (då bör man ha en grill termometer så man inte har för hög värme)
Lägg de fyra kotletterna i en ugnsfast form. Vispa samman de andra ingredienserna. Häll vispet över kotletterna och grädda iugn, 225 grader i ca 45 minuter. 4 fläskkotletter. 2 dl cremé fraiche,
Kommentarer
anitas-12
Jättegott! Jag brukar tillsätta två pressade vitlöksklyftor. ?
anitas-12
Koka blandningen innan den töms över kotletterna ta i lite maizena så såsen blir lite tjockare.
Logga in eller Registrera för att kommentera.