Min fina vän Mats tipsade om den här supergoda coleslawn han gjort (finns här) och efetrsom jag älskar coleslaw OCH senap så svängde jag ihop den en kväll förra veckan
1Tillsätt limesaft och chili i en skål med avokadon och tomaterna. 1Riv ner vitlöken och smaka av med salt och svartpeppar. 1Hacka koriander fint, blanda i efter smak och blanda runt guacamolen med olivoljan
Här kan du läsa mer om alla nyttigheter du får i dig med vitkålen. Tycker du bättre om salladskål, som är väldigt saftig, nyttig och god, så hittar du här min HetaColeslaw
Detta recept ger dig en full flaska med dressing. Börja med att mixa solrosfrön och äppelcidervinäger, tillsätt sedan vatten pö om pö medans du mixar till du får en lämplig konsistens
Och så Srirachasåsen som ger hetta. Värm upp olivolja i en stekpanna (ganska rikligt - de heter ju fritters av en anledning - men inte som att du ska fritera)
Servera medhetcoleslaw. Hetcoleslaw. och här kommer ett recept på goda kikärtsburgare av Jamie Oliver som Tove i Toves kök var hygglig och delade med sig av
Min coleslaw har jag kryddat med den heta, ekologiska kryddblandningen Mapuche Fire från Herbaria. Smaka av med vinäger, salt och lite mer hetta om du vill ha den extra stark
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.