Tänk att få njuta avhemmagjordkebab utan massa konstigheter i, smaken är fantastisk. Forma till en avlång rulle och lägg i en stor bit plastfolie och täck rullen (se bild)
Idag har jag äntligen gjort något jag funderat på länge , egen kebab på nötfärs. Kebab. Det blev helt ok men nästa gång ska jag nog göra på blandfärs för det blev en aningen torrt på bara nötfärs
Här kommer ett recept på kebabav köttfärs som går snabbt att göra. Du blandar ihop alla ingredienserna till kebabsmeten, platta ut den på plåtar och steker köttet i ugnen
Att göra eget kebabkött är väldigt enkelt. Jag har gjort mitt av älgfärs men annan färs funkar också. Blanda färsen med kebabkrydda, (eller strö den över den utplattade färsen)
Om du inte har någon termometer till hands kan du använda dig av en träslev när smeten är tillräckligt tjock för att täcka baksidan av sleven är den klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.