Mixa alla ingredienserna till peston. Ringla över peston och servera. Sätt ugnen på 220°. Skala sötpotatisen, dela den i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form tillsammans med olivolja, salt och peppar
Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta 1 kruka basilika 65 g ruccola 1/2 dl pinjenötter 1 dl riven parmesanost 2 vitlöksklyftor 1 dl olivolja 1/2 dl rapsolja salt och peppar 8 soltorkade tomater 50 g getost Lägg till i inköpslistan
Det är här hemgjorda proteinbars är suveräna. bild från matfusk. nu. Jag får ofta frågan om jag kan rekommendera något mellanmål som är lätt att ta med sig och som håller bra en hel dag utan kylskåp
Hej på er snyggingar. Tänkte ge er ett sjukt bra tips. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Hej i solen. Fredag. Och inte vilken fredag som helst – jag går på semesteeeeer. ) Har jobbat galet mycket den här veckan så det ska bli extra skönt att komma hem ikväll
Hemgjord kebab och kebabsås. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagning till och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sin lilla tid
Bästa receptet på pesto är det här och lättast att komma ihåg. Pesto gör du lättare och fortare än det tar att ta sig till affären för att plocka upp en burk OCH det blir så mycket godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.