Pensla med vatten och strö på kryddor och frön. Lägg på en plåt och grädda i ca. (Viktigt att ha bröden långt ner i ugnen, var bara ett som blev ballong av mina och det satte jag längst ner i ugnen)
Det är så bra att ha, och dessutom håller de länge i kylskåpet. Varierbar är den här typen av mat också - quinoa och linser kan du ha i allt från sallader, grytor, soppor - och som denna gång
Nu har vi lämnat Sollefteå camping och har varit i Ostvik några dagar. Idag blir det att dra vagnen hemåt och städa, tvätta för att ladda inför nästa sväng
Skala och hacka lök och vitlök fint. YoghurtsåsMixa alla ingredienser i en blender till en slät sås. Tillsätt torsken och fortsätt att steka under omrörning tills nästan all vätska har avdunstat
Tomat & basilika röran är samma som jag använder till bruschetta (minus rödlök), steker halloumi och lägger ovanpå, yoghurtsåsen med mynta & koriander samma recept som jag använde för nån dag sen
Gör under tiden köttfärsröran ochyoghurtsåsen. Plock och fix här hemma, hjälpa Kiron med läxan, laga mat och måla ett förhoppningsvis sista varv på en hylla så är tiden ganska slut
flingsalt och svartpeppar. Blandas och häll över de varma potatisen. En så god potatisrätt till grillat. Här serverade jag den till grillad oxfilé med dotterns hemgjorda bearnaisesås som inte går av för hackor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.