10 tekakor. 4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam). Jag tog 6dl mjölmix och 2,5dl havremjöl för att få mer smak av havre. Jag smaksatte mina tekakor med 1tsk brödkryddor men det är lika gott utan 10 tekakor 5 dl mjölk. 4 dl glutenfria havregryn (tex semper eller friends of Adam)
Bakade havretekakor igår. 8 dl ekologiska havregryn (jag tog fiberhavregryn). Forma eller tryck ut 24 tekakor och jäs på plåt i 30 minuter, nagga dem. ) 8 dl ekologiska havregryn. 24 tekakor och
Men i måndags var jag mer ledig än jobbade så då bakade jag dessa goa tekakor. 8 dl ekologiska havregryn (jag tog fiberhavregryn). Forma eller tryck ut 24 tekakor och jäs på plåt i 30 minuter, nagga dem. ) 8 dl ekologiska havregryn
8 dl ekologiska havregryn (jag tog fiberhavregryn). Forma eller tryck ut 24 tekakor och jäs på plåt i 30 minuter, nagga dem. ) 8 dl ekologiska havregryn. 24 tekakor och
Havregryn och dinkel gör ju att de känns lite nyttiga iaf. Så goda tekakor. 8 dl ekologiska havregryn (jag tog fiberhavregryn). Forma eller tryck ut 24 tekakor och jäs på plåt i 30 minuter, nagga dem. ) 8 dl ekologiska havregryn. 24 tekakor och
Dessa tekakor gillar alla. 8 dl ekologiska havregryn. Forma eller tryck ut 24 tekakor och jäs på plåt i 30 minuter, nagga dem. ) 8 dl ekologiska havregryn. 24 tekakor och
Koka gröt av fiberhavregynen, vattnet o saltet. 3 dl fiberberikade havregryn. Lägg tekakorna på plåt med bakplåtspapper, nagga dem och låt jäsa i cirka 30 minuter. Grädda tekakorna i mitten av ugnen på 225 grader i cirka 10 minuter. 3 dl fiberberikade havregryn
I söndags önskade M att jag skulle baka tekakor, så tekakor fick det bli. För att du inte ska behöva känna dig utanför kommer här receptet på mina fluffiga tekakor, så kan du också bli rik
Mät upp havregryn. Häll smör, ägg, salt och socker i havregrynsmjölken – rör om. 2 dl fiberhavregryn. Häll i mjölken över jästen och rör om tills den lösts upp, häll i havregrynen och låt två 5 minuter. 2 dl fiberhavregryn
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen. Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.