Visst känns det i luften att våren lurar någonstans där ute. Men när Charlotta hade testat att panera potatisbullar i panko, så gick jag helt enkelt och köpte mig en egen påse
Nu vet ni iallafall vad ni ska göra med överbliven grönkål. . Igår kväll gjorde jag grönkålschips eftersom vi åkte iväg idag och den skulle blivit dålig tills vi kommer hem om ingen hade gjort något med den
Nästa gång kommer jag ha i mer kryddor, så jag har lagt till dem i parentes i receptet. Rätten kommer ursprungligen ifrån Mexico (kallas där carnitas), men finns i flera andra länder i olika varianter och med olika sorters kött, ja till och med skiljer det sig vilken del på djuret som används
Vi var i Nyköping i helgen och hämtade det (det står just nu i vårt cykelrum, grannarna är nog inte så glada, hi hi) och ska frakta upp det till Davids föräldrars gård där vi har en massa annan utrustning, bland annat en stor släde man kan lasta på vikter på och dra eller putta, som kan användas vid workshops, teamträffar och bara att träna med på somrarna
Den höga konsumtionen som framför allt vi i västvärlden har, innebär ökade utsläpp på grund av tillverkning och transporter, ett för stort uttag av naturresurser, till exempel mineraler och olja, samt ett växande sopberg
För min del ska det finnas detta. Skinka, brunkål, senap, ägg, sill (minst 2 sorter) rödbetssallad, köttbullar, prinskorv, ost, kavring, vörtbröd, hårtbröd, franskbröd, julmust, risgrynsgröt, saftsås med hela jordgubbar
Ibland kan man nästan tro att man precis har gjort det, men efter en närmare titt på innehållsförteckningen ser man att man ätit kokt skinka, med smak av rökarom, inklädd i en lantlig och genuint designad förpackning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.