Halstrad torskrygg med potatisstomp, sidfläsk, lingon, rödvinsky & CHARDONNAY.
Kristins
Kristins
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g torskrygg
  • 150 g sidfläsk
  • kryddkrasse
  • Potatisstomp
  • 600 g potatis mjölig
  • 3 msk finhackad schalottenlök
  • 3 msk finhackad gräslök
  • 3 msk mjölk
  • 100 g smör, rumstempererat
  • salt & peppar
  • Rödvinssky
  • 2 dl rödvin
  • 2 schalottenlökar 1 dl lingon
  • 1 dl grönsakasbuljong
  • 2 msk rumstempererat smör
  • salt & peppar
  • 6429, 750 ml, 119kr
  • En balanserad och välgjord Chardonnay med gyllengul färg fylld med persika, citrus nötter och smörkola.
  • Smakrikt friskt och fylligt med en viss stramhet.
  • Betyg: 5
  • 2812, 750 ml, 169kr
  • En fantastiskt elegant och välbalanserad Chardonnay med frisk smak av gula plommon, äpplen, mineral och citrus.
  • En läcker smörighet och fin fatkaraktär.
  • Betyg: 4

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.