Halstrad gös med kräftfärsfylld Cannelloni, kräftsås och Pernaudflamberade sockerärter
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 Pernod , (eller annan aniskryddad sprit)
  • 200 gram sockerärtor
  • 2 st ägg
  • 2 msk hummerfond
  • 1 blad peppar
  • 1 salt
  • 1 smör
  • 1 msk dillfrö
  • 2 st gul lök (ar)
  • 1 paket kräftstjärtar , färska
  • 4 st gösfilé , á ca 170 g med skinn på ena sidan
  • 2 dl vitt vin
  • 1 knippa(en) dill
  • 1 paket Barilla Cannelloni , La Collezione
  • 2 dl grädde

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.